Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το BTPF 2015!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το BTPF 2015!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το BTPF 2015!

«Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο θεσμό στην ανάπτυξη πωλήσεων και συνεργασιών μεταξύ των πιο σημαντικών παραγόντων της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής αγοράς, με τη συμμετοχή φέτος Ταξιδιωτικών οργανισμών από όλη την Ευρώπη, που θα μεταφέρουν δυναμικά το μήνυμα του προορισμού Ελλάδα στις χώρες τους».

Μ’ αυτά τα λόγια ο επικεφαλής της SWOT κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες του 3ου Business Travel Professionals Forum (BTPF 2015), που διοργάνωσε η SWOT | Simple Way Of Tourism, εταιρεία Οργάνωσης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων, για 3η συνεχή χρονιά στις 10 & 11 Δεκεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο Metropolitan Athens.

Το διήμερο forum, το οποίο τίμησαν με την αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομίας-Ανάπτυξης & Τουρισμού, ο Δήμος Αθηναίων, ο ΕΟΤ, ο ΣΕΤΕ, η HAPCO, η TURSAB συγκέντρωσε 41 κορυφαίους Ξενοδοχειακούς Ομίλους από Ελλάδα, Σερβία και Βουλγαρία και περισσότερα από 100 εθνικά και διεθνή ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και αντίστοιχο αριθμό εμπορικών εταιρειών, που χρησιμοποιούν τουριστικές υπηρεσίες σε ελληνικούς προορισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις διήμερες εργασίες του BTPF ξεπέρασαν τις 1500 μεταξύ των παραγόντων του τουρισμού, καθιστώντας το συγκεκριμένο event τη μεγαλύτερη διοργάνωση B2B για την ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο Business Travel Professionals Forum στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2016 με ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη στη διοργάνωση και τις συμμετοχές επαγγελματιών του τουρισμού από την ελληνική & διεθνή αγορά. SAVE THE DATE λοιπόν…!

Skip to content