Η Εταιρεία

H SWOT | Simple Way Of Tourism ιδρύθηκε το 2013, από τους Γιώργο & Χρήστο Κωνσταντινίδη, θέλοντας να καλύψουν την ανάγκη εκπροσώπησης & προώθησης πωλήσεων για ξενοδοχεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα αναπτύχθηκαν 2 ακόμη υπηρεσίες, αυτή του Marketing & της Συμβουλευτικής Διαχείρισης τουριστικών επιχειρήσεων.

Από τότε έως σήμερα περισσότερες από 300 τουριστικές & εμπορικές επιχειρήσεις έχουν εμπιστευθεί τις υπηρεσίες της SWOT των ανθρώπων της.

Η εταιρεία βραβεύεται διαρκώς, κάθε χρόνο, από το 2015 έως σήμερα, για τη στρατηγική της ανάπτυξη, την αποτελεσματική αύξηση πωλήσεων στα συνεργαζόμενα με αυτή ξενοδοχεία και τη διοργάνωση των μεγαλύτερων B2B Forums στον κλάδο του τουρισμού για την Ελλάδα, το Business Travel Professionals Forum & το Boutique Hotels & Villas Forum.

To 2018, στα πλαίσια ανάπτυξης της εταιρείας, αποφασίστηκε η ενίσχυση του Διοικητικού και μετοχικού σχήματος με την προσθήκη των Νίκου & Πάνου Κωνσταντινίδη και η επέκταση των δραστηριοτήτων στην ολική – λειτουργική Διαχείριση Ξενοδοχείων και στις Οικονομοτεχνικές Συμβουλευτικές υπηρεσίες για τράπεζες, επενδυτές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η SWOT | Hospitality Management Company είναι πιστοποιημένη συνεργάτης της Marriott International, της Accor & της Nikki Beach, εδραιώνοντας, μέσα από αυτές τις συνεργασίες της θέση της ως βασικός εκπρόσωπος των πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Skip to content